Dybdegående matematikvideorer

Bliv en del af Matematiktutor og få adgang til tonsvis af videokurser, selvrettende opgaver, quizzer og skræddersyet feedback til alle niveauer lige fra 7. klasse til Mat A i gymnasiet

Kom i gang helt gratis eller med premium for 49kr om måneden

Matematiktutor

Skræddersyet feedback

Min opgave-teknologi giver skræddersyet feedback til samtlige typer øvelser og spørgsmål som du får - også på grafer og vektorer. Dette gør at du forstår præcis hvordan lige præcis dette spørgsmål er udregnet hver gang.

Matematiktutor

Selvrettende opgaver

Alle opgaver på Matematiktutor er selvrettende og intelligente.
Min teknologi gør, at alle får forskellige, nye spørgsmål inden for samme skabelon, selv graferne bliver automatisk tilpasset. Du får øjeblikkelig feedback, og kan blive ved med at gentage opgaverne, da du får nye tal hver gang.

Matematiktutor

Bestå eller pengene tilbage

Jeg kan se at online video baseret hjælp til matematik, er den sikre vej til en succesfuld eksamen.

Det tror jeg så meget på, at jeg giver dig pengene tilbage hvis du ikke består!

Anmeldelser

Se hvad folk synes

Fremragende
Vurderet 4.6 / 5 baseret på 27 anmeldelser på
For 30 minutter siden
Anja Thomsen

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Bogen er super god og allerede godt i brug 👍🏼

For 5 dage siden
Merethe Gade

Nem hurtig bestilling og levering

Nem hurtig bestilling og levering
Helt igennem fantiske oplevelse og oven i det en super god bog

12. mar. 2024
Christina Østergaard

Meget tilfreds med bogen

Meget tilfreds med bogen. Den bruges af begge mine drenge på 6. og 8. klasse trin. (bogen er til 7-9. klasse) Meget pædagogisk tekst der tydeligt forklarer de forskellige formler.

5. mar. 2024
Magnus Petersen

Købte bogen til mig selv efter…

Købte bogen til mig selv efter halvandet år på handelsskolen hvor mine matematik karakterer mildest talt var elendige. Efter bare et par dages læsning har jeg fået meget bedre forståelse for faget og skulderklap af min lære

5. mar. 2024
Brian Hansen

Nem forståelse !

Vi har kæmpet lidt med at hjælpe vores datter i 7 klasse, YouTube var kilden vi brugte.
Bestilte bogen til udskolingen, og den har virkelig gjort det meget nemmere og hjælpe med lektier. Ofte klarer hun det helt selv med hjælp fra bogen 👌

Kan varmt anbefales herfra 😁

4. mar. 2024
Diana Klausen

Bestilte bogen til min datter i 10

Bestilte bogen til min datter i 10. klasse.
For det første blev den leveret hurtigere end lovet og så er den velskrevet med gode klare og letforståelige forklaringer. Jeg er sikker på bogen bliver en stor hjælp frem mod eksamen.

4. mar. 2024
Ann Marie

Endelig noget der dur 👍🏻👍🏻

Det var nemt at bestille. Havde set en reklame for det på SoMe og tænkte det er værd at prøve til min datter. Bogen kom hurtigt og var mega nemt at finde rundt i. Sproget er letforståeligt og eksemplerne er gode. Jeg er selv matematiklærer i grundskolen og synes virkelig bogen er fantastisk.

5. mar. 2024
Clara Guzman Sahl

Jeg elsker bogen

Jeg elsker bogen. Jeg havde den med til termins prøver i år og sidste år hvor jeg brugte den rigtigt meget da jeg ikke kunne forstå de fleste opgaver og jeg endte med en 7 tal, som er godt for mig da jeg næsten altid får 4, også var jeg 3 point for at får ti sidste år. Så jeg ville sige den har hjulpet en del men nu når den er så detaljeret og man sidder til prøve så ska man være hurtigt til lige at læse. Før terminsprøverne sad jeg også og kiggede den igennem så jeg havde lidt baggrunds viden på bogen og lige kunne huske hvor jeg skulle lede når jeg havde brug for hjælp. Jeg vil helt sikkert tage den med til sommet igen når jeg har exam.